Donacije logo

Sanjalice: Talentovanim mališanima iz Zrenjanina potrebna je oprema za muzičke nastupe


komentara

Muzička radionica "Sanjalice" je jedinstveno mesto u Zrenjaninu jer tu rastu i razvijaju se budući muzički virtuozi i profesionalci. Ovi raspevani dečaci i devojčice, uzrasta od 3 do 10 godina, za sobom imaju puno nastupa. Vašom donacijom omogućili biste da lakše ostvarimo cilj ove radionice, a to je podsticanje dece na različite oblike muzičkog izražavanja, razvijanje sluha, ritma i muzikalnosti, kao i negovanje grupnog i solističkog muziciranja i razvijanje ljubavi prema pravim vrednostima. Kako bismo kvalitet edukacije i nastupa doveli na profesionalni nivo, čemu i stremimo, potrebna nam je vaša pomoć.Ovi mali muzičari redovno nastupaju na mnogim festivalima dečijeg stvaralaštva: "Zmajeve dečje igre", Horski festival "Slobodan Bursać", koncerti muzičke škole "Josif Marinković", humanitarni koncerti, kao i festivali takmičarskog karaktera, gde deca nastupaju kao solisti. Prošle godine je Hana Švan osvojila treću nagradu na festivalu "Šareni vokali" gde se takmičila kao najmlađi učesnik sa nepunih 5 godina i treću nagradu na festivalu "Soundlovers". Matej Uvalin je 2017. god.osvojio prvu nagradu na "Soundlovers" festivalu. Jovan Medarević je osvojio prvu nagradu na festivalu "Soundlovers" 2018 godine, a ove godine je Jana Gardinovački osvojila drugu nagradu na festivalu "Šareni vokali".

Pored grupnog muziciranja, horskog pevanja, kod dece razvijamo i odnos prema solističkom nastupu. Jedan od naših omiljenih koncerata je i tradicionalni koncert “Sanjalica” pod nazivom ”Svi smo mi solisti”, gde se svako dete predstavlja sa pesmicom koja mu se najviše dopada, a nalazi se na našem repertoaru.Ova deca potvrđuju izreku: "Ne moraš biti veliki da bi počeo, ali moraš početi da bi bio veliki." Nakon pohađanja muzičkog zabavišta, deca se usmeravaju na sviranje odabranog instrumenta, sa kojima se upoznaju u toku nastave i nastavljaju školovanje u muzičkoj školi. Kod nas se rađaju i neguju budući muzičari i poštovaoci kulturnih dešavanja. Uz decu su uvek i roditelji kao naša najvažnija publika i podrška.Imamo veliku želju da prikupimo novac za tehničku opremu koja je neophodna na našim nastupim, zbog čega i pokrećemo ovu kampanju jer naša divna dečica to zaslužuju!
Uz pomoć adekvatne tehničke opreme moći ćemo da nastupamo gde god poželimo, zbog čega molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu.BUDŽET:

mikrofonski stalak (4.000 RSD x 2 kom): 8.000 RSD
zvučnički kablovi (3.200 RSD x 2 kom): 6.400 RSD
mikrofonski kablovi (6 metara dužine x 2): 6.500 RSD
mikrofoni (15.000 x 2 kom): 30.000,00 RSD
stalci za zvučnike (9.000 x 2 kom): 18.000 RSD
aktivne zvučne kutije (50.000 x 2 kom): 100.000 RSD

Ukupno: 164.900 RSD

Sanjalice: Talentovanim mališanima iz Zrenjanina potrebna je oprema za muzičke nastupe


komentara

115.900,00 RSD

prikupljeno od 8 donatora za za 13 dana

70%

Do cilja je potrebno prikupiti još 49.000 RSD

 još
17
dana
donirajte 06.05.2019 - 06.06.2019 (30 dana)

Muzička radionica “Sanjalice” je jedinstveno mesto u Zrenjaninu jer tu […]

Opis projekta

Muzička radionica "Sanjalice" je jedinstveno mesto u Zrenjaninu jer tu rastu i razvijaju se budući muzički virtuozi i profesionalci. Ovi raspevani dečaci i devojčice, uzrasta od 3 do 10 godina, za sobom imaju puno nastupa. Vašom donacijom omogućili biste da lakše ostvarimo cilj ove radionice, a to je podsticanje dece na različite oblike muzičkog izražavanja, razvijanje sluha, ritma i muzikalnosti, kao i negovanje grupnog i solističkog muziciranja i razvijanje ljubavi prema pravim vrednostima. Kako bismo kvalitet edukacije i nastupa doveli na profesionalni nivo, čemu i stremimo, potrebna nam je vaša pomoć. Ovi mali muzičari redovno nastupaju na mnogim festivalima dečijeg stvaralaštva: "Zmajeve dečje igre", Horski festival "Slobodan Bursać", koncerti muzičke škole "Josif Marinković", humanitarni koncerti, kao i festivali takmičarskog karaktera, gde deca nastupaju kao solisti. Prošle godine je Hana Švan osvojila treću nagradu na festivalu "Šareni vokali" gde se takmičila kao najmlađi učesnik sa nepunih 5 godina i treću nagradu na festivalu "Soundlovers". Matej Uvalin je 2017. god.osvojio prvu nagradu na "Soundlovers" festivalu. Jovan Medarević je osvojio prvu nagradu na festivalu "Soundlovers" 2018 godine, a ove godine je Jana Gardinovački osvojila drugu nagradu na festivalu "Šareni vokali". Pored grupnog muziciranja, horskog pevanja, kod dece razvijamo i odnos prema solističkom nastupu. Jedan od naših omiljenih koncerata je i tradicionalni koncert “Sanjalica” pod nazivom ”Svi smo mi solisti”, gde se svako dete predstavlja sa pesmicom koja mu se najviše dopada, a nalazi se na našem repertoaru. Ova deca potvrđuju izreku: "Ne moraš biti veliki da bi počeo, ali moraš početi da bi bio veliki." Nakon pohađanja muzičkog zabavišta, deca se usmeravaju na sviranje odabranog instrumenta, sa kojima se upoznaju u toku nastave i nastavljaju školovanje u muzičkoj školi. Kod nas se rađaju i neguju budući muzičari i poštovaoci kulturnih dešavanja. Uz decu su uvek i roditelji kao naša najvažnija publika i podrška. Imamo veliku želju da prikupimo novac za tehničku opremu koja je neophodna na našim nastupim, zbog čega i pokrećemo ovu kampanju jer naša divna dečica to zaslužuju! Uz pomoć adekvatne tehničke opreme moći ćemo da nastupamo gde god poželimo, zbog čega molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu. BUDŽET: mikrofonski stalak (4.000 RSD x 2 kom): 8.000 RSD zvučnički kablovi (3.200 RSD x 2 kom): 6.400 RSD mikrofonski kablovi (6 metara dužine x 2): 6.500 RSD mikrofoni (15.000 x 2 kom): 30.000,00 RSD stalci za zvučnike (9.000 x 2 kom): 18.000 RSD aktivne zvučne kutije (50.000 x 2 kom): 100.000 RSD Ukupno: 164.900 RSD

Nosilac projekta

Organizacija:  Udruženje Kolegijum Website:  http://www.facebook.com/muzickozabaviste Kontakt:  bandonela@gmail.com

Udruženje "Kolegijum" je neprofitno i nevladino udruženje, osnovano 2014. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti kulture i obrazovanja, kao i kulturne i omladinske politike. "Kolegijum" pruža podršku mladim talentima. Udruženje je ostvarilo više uspešnih projekata kojima je bilo omogućeno učešće dece na takmičenjima i festivalima. Muzičko zabavište "Sanjalice" je osnovano u okviru udruženja "Kolegijum" 2015 godine u Zrenjaninu.

Snežana Vujinović 2.000,00 RSD

TR NKI AUTO 3.000,00 RSD

Jelena Sudarev10.000,00 RSD

Anonimno15.000,00 RSD

Anonimno5.000,00 RSD

Anonimno900,00 RSD

Uprava grada Zrenjanina 30.000,00 RSD

Pedijatrijska ordinacija Stevanović 50.000,00 RSD