Donacije logo

11 godina odgovorni zajednici: Sada podržimo TV Forum


komentara

Počele smo kao aktivistkinje, a naš cilj je bio da Prijepolje, našu lokalnu zajednicu, učinimo boljom, solidarnijom i progresivnijom. Tako je nastala prva informativna televizija u Prijepolju, prva televizija civilnog društva u Srbiji i prva ženska televizija na Balkanu.

Već 11 godina svakodnevno te informišemo o najvažnijim događajima na lokalu, nepristrasno, objektivno i transparentno. Ali da bismo nastavili, potrebna nam je tvoja podrška.

Mi smo tvoj izvor informacija o celom okrugu.

Pokrivamo Prijepolje, Priboj, Novu Varoš, Čajetinu i još 11 opština jugozapadne Srbije.

Mi smo nezavisni i radimo u interesu lokalnih zajednica.

Nakon naših priča idu i konkretne akcije. Tako se putevi i rasveta često sređuju tek nakon priloga u vestima Televizije Forum.

Mi pozivamo vlast na odgovornost i transparentnost.

Razotkrili smo kako lokalna vlast troši novac građana i građanki Prijepolja na mutne medijske poslove, a redovno podsećamo i na neispunjena obećana za deponiju.

Kao medij i ženska organizacija, borimo se za ljudska prava, jednakost i inkluzivnost.

Tako smo do sada objavili preko 80 članaka o ženskom preduzetništvu, ali i direktno pomogli šest preduzetnica da razviju svoje poslove.

Mi smo više od lokalnog medija.

Naš tim čini 10 zaposlenih koji su za svoj rad dobijali nagrade.Uvek smo tu za vas – građane Prijepolja i cele jugozapadne Srbije. I ne idemo nigde.

Ali da bismo nastavili da vam služimo kao do sada, i još više, moramo da ostanemo u koraku sa vremenom i modernizujemo svoju opremu. A to košta.

Tvoja podrška

Da bi sadržaji koje spremamo za vas bili kvalitetniji, da biste na Televiziji Forum čuli bolji ton, potrebno je da nabavimo novu opremu ukupne vrednosti 474.800 RSD.Nova oprema će za nas značiti da ćemo moći da radimo efikasnije, da vas izveštavamo bolje i proizvodimo više priča sa terena i u našem studiju.

Kako još možeš da pomogneš?

Za nabavku opreme možete da donirate i preko uplatnice u pošti ili banci, uplatom na račun:
Udruženje „Forum žena Prijepolja“
Izeta Čavića 7
105-2241595-60

Nijedna donacija nije „suviše mala“.

Ako niste u mogućnosti da nas podržite finansijski, pozivamo vas da obavestite svoje prijatelje tako što ćete podeliti ovaj link na društvenim mrežama ili emailom sa svojim prijateljima.

11 godina odgovorni zajednici: Sada podržimo TV Forum


komentara

36.000,00 RSD

prikupljeno od 15 donatora za 6 dana

8%

Do cilja je potrebno prikupiti još 438.800 RSD

 još
45
dana
donirajte 09.09.2019 - 31.10.2019 (51 dana)

Počele smo kao aktivistkinje, a naš cilj je bio da […]

Opis projekta

Počele smo kao aktivistkinje, a naš cilj je bio da Prijepolje, našu lokalnu zajednicu, učinimo boljom, solidarnijom i progresivnijom. Tako je nastala prva informativna televizija u Prijepolju, prva televizija civilnog društva u Srbiji i prva ženska televizija na Balkanu. Već 11 godina svakodnevno te informišemo o najvažnijim događajima na lokalu, nepristrasno, objektivno i transparentno. Ali da bismo nastavili, potrebna nam je tvoja podrška. Mi smo tvoj izvor informacija o celom okrugu. Pokrivamo Prijepolje, Priboj, Novu Varoš, Čajetinu i još 11 opština jugozapadne Srbije. Mi smo nezavisni i radimo u interesu lokalnih zajednica. Nakon naših priča idu i konkretne akcije. Tako se putevi i rasveta često sređuju tek nakon priloga u vestima Televizije Forum. Mi pozivamo vlast na odgovornost i transparentnost. Razotkrili smo kako lokalna vlast troši novac građana i građanki Prijepolja na mutne medijske poslove, a redovno podsećamo i na neispunjena obećana za deponiju. Kao medij i ženska organizacija, borimo se za ljudska prava, jednakost i inkluzivnost. Tako smo do sada objavili preko 80 članaka o ženskom preduzetništvu, ali i direktno pomogli šest preduzetnica da razviju svoje poslove. Mi smo više od lokalnog medija. Naš tim čini 10 zaposlenih koji su za svoj rad dobijali nagrade. Uvek smo tu za vas – građane Prijepolja i cele jugozapadne Srbije. I ne idemo nigde. Ali da bismo nastavili da vam služimo kao do sada, i još više, moramo da ostanemo u koraku sa vremenom i modernizujemo svoju opremu. A to košta. Tvoja podrška Da bi sadržaji koje spremamo za vas bili kvalitetniji, da biste na Televiziji Forum čuli bolji ton, potrebno je da nabavimo novu opremu ukupne vrednosti 474.800 RSD. Nova oprema će za nas značiti da ćemo moći da radimo efikasnije, da vas izveštavamo bolje i proizvodimo više priča sa terena i u našem studiju. Kako još možeš da pomogneš? Za nabavku opreme možete da donirate i preko uplatnice u pošti ili banci, uplatom na račun: Udruženje „Forum žena Prijepolja“ Izeta Čavića 7 105-2241595-60 Nijedna donacija nije „suviše mala“. Ako niste u mogućnosti da nas podržite finansijski, pozivamo vas da obavestite svoje prijatelje tako što ćete podeliti ovaj link na društvenim mrežama ili emailom sa svojim prijateljima.

Nosilac projekta

Organizacija:  TV Forum Website:  http://forumzena.rs/ Kontakt:  televizijaforum@gmail.com

Televizija Forum je elektronski medij civilnog sektora. Nastala je aktivnišću UG Forum žena Prijepolja. Neprofitna je medijska kuća koja promoviše vrednosti građanskog društva, posvećujući posebnu pažnju rodnoj ravnopravnosti i pitanjima i problemima marginalizovanih grupa. Pažljivo negujući prave vrednosti novinarske profesije, afirmišući pravo na drugost i različitost u multietničkoj sredini, doprinoseći promociji evropskih vrednosti i standarda stekla je brojne prijatelje. Misiju TV Forum prepoznali su brojni domaći i strani donatori.

Vladimir Pusonjic1.000,00 RSD

Jonović gradnja 10.000,00 RSD

Nikola R. Žunić 2.000,00 RSD

Anonimno2.000,00 RSD

Anonimno1.000,00 RSD

Anonimno2.000,00 RSD

Anonimno2.000,00 RSD

Veran Matic5.000,00 RSD

Anonimno500,00 RSD

Snezana Nestorovic3.000,00 RSD

Anonimno2.000,00 RSD

Anonimno500,00 RSD

Vladimira Dorcova Valtnerova1.000,00 RSD

Sanja Lazic1.000,00 RSD

Milos Jankovic3.000,00 RSD